Access Bars

Stresul de zi cu zi tinde să epuizeze resursele organismului și apar stări precum oboseală, confuzie, insomnie, dureri de cap, dereglări hormonale, slăbirea sistemului imunitar. Miile de gânduri, de emoții și de griji care rulează automat în mintea noastră determină blocarea fluxului de energie vitală, care în timp duce la manifestarea diferitelor simptome de boală în corpul fizic.

Access Bars este cea mai inovatoare terapie de relaxare ! Poate fi considerată terapia fericirii!

Terapia Access Bars este o terapie blândă, realizată printr-o atingere ușoară, calmantă, utilizând puncte de la nivelul capului. Cele 32 de puncte utilizate stimulează o schimbare pozitivă, eliberează blocaje fizice și mentale, readuce mintea în armonie cu corpul.

Access Bars te ajută să primești, să inveți corpul să creeze alte alegeri și alte posibilități, elimină blocajele emoționale, devirusează conștiința, Access este despre mai multă prezență în viața ta !

Universul infinit ne dăruiește continuu. Noi hotărâm ce suntem dispuși să primim în baza disponibilității noastre. Gândurile și emoțiile parazitare ne închid capacitatea de a primi.

Access Bars aduce mai multă disponibilitate, mai multă prezență, deschidere spre infinite posibilități.

Când ești dispus să fii mai conștient, vei deschide porțile vindecării totale !

Și ce poate fi mai bine decât atât ?

Access Consciousness The Bars – YouTube