Biorezonanță

Tehnica de feedback prin biorezonanță este o metodă terapeutică bazată pe o tehnologie care detectează, citeşte și corectează oscilaţiile ultrafine electromagnetice produse de fiecare moleculă, celulă, organ, glandă sau sistem al organismului.

Sănătatea este ușurința cu care curge fluxul de elemente care intră și ies din organism. În organism intră aer, apă, minerale, aminoacizi, grăsimi, carbohidrați, gânduri, idei, prietenie, iubire, respect, stimuli mentali și spirituali și excretăm aerul exhalat, urină, fecale, mucus, sudoare, menstră, sentimente negative, fixații, adicții, îndoieli, constrângeri, intimidări, manii, îndoieli spirituale. Boala apare atunci când un factor stresant cauzează o întrerupere a acestui flux.

Biorezonanta ajută la identificarea diferiților stresori cu impact în procesul electric de curgere a fluxului energetic și permite optimizarea sistemului prin aplicarea corecției energetice necesare.

Dispozitivul este conectat la computer și client via harnașamente aplicate pe cap, pe încheieturile mâinilor și pe glezne. Procedura este neinvazivă, persoana se relaxează pe scaun sau pat, și de cele mai multe ori adoarme.

Durata perioadei de tratament este în strânsă legătură cu cauza și complexitatea disfuncțiilor existente. 

NOI  NU TRATĂM UN DIAGNOSTIC, NOI TRATĂM UN CLIENT!