Reiki

Reiki reprezintă un sistem de terapie energetică japoneză, în care se folosește energia universală (rei = spirit, universal; ki = energie) și nu energia personală a terapeutului.

Tratamentul Reiki este o metodă sigură, plăcută, neagresivă folosită pentru tratarea durerilor fizice sau de natură emoțională, pentru redarea echilibrului și armonizarea tuturor dimensiunilor ființei – trup, minte și spirit, nu apelează la apăsare, manipulare sau masaj, doar la canalizarea energiei universale prin intermediul terapeutului cu ușoară aplicare a mâinilor pe corp.

Curățarea energiei personale

Gândurile și sentimentele noastre sunt afectate de propriul nostru stres, de emoțiile reziduale ale unor evenimente din trecut, dar și de energia subtilă a oamenilor cu care interacționăm zilnic. Curățarea Energiei Personale este o modalitate blândă, dar puternică, care elimină paraziții acumulați în sistemul tău, eliberează tensiunea din jurul experiențelor trecute și te ajută să gestionezi orice stres nou apărut. Mulți oameni experimentează schimbări imediate în energia lor în timpul unei ședințe. Schimbări semnificative se petrec și în zilele și săptămânile următoare terapiei.

Curățarea Energiei Spațiale

Ai intrat vreodată într-o cameră și pur și simplu te-ai simțit neliniștit dintr-un motiv necunoscut? Ai vrut doar să te întorci și să pleci, dar nu ai putut explica de ce? Cu toții suntem influențați de energia subtilă a mediilor prin care ne mișcăm zilnic.

Energia stresantă păstrată în casa sau biroul tău, te poate epuiza și te poate menține blocat în viață. În orice mediu, poate să rămână un reziduu energetic din experiențele ocupanților anteriori. Și, de asemenea, propriul tău stres s-ar fi putut acumula acolo. Ambele afectează modul în care te simți în acel loc.

Tehnicile de curațare a spațiului eliberează energia stagnantă și stresantă din locuință sau birou  și creează în schimb un flux sănătos și vibrant de forță vitală hrănitoare, care iți susține fericirea și succesul în viață. Spațiul curățat îți oferă mai multă energie, te eliberează de blocaje și crează noi posibilități pentru viața ta.