Teste de Bine

Testul IMUPRO – test alergii alimentare IgG mediate

Testele IMUPRO sunt teste bazate pe analize de sânge complexe și precise pentru alergiile alimentare IgG mediate. Panelul testat acoperă între 22 – 270 de alimente, în funcție de opțiunea de test IMUPRO aleasă.

Rezultatele testului listează concentrația Ac IgG măsurată la alimentele testate, astfel sunt identificate alimentele benefice și alimentele declanșatoare a proceselor inflamatorii.

Pe baza rezultatelor testului IMUPRO iți oferim consiliere în strategia nutrițională în etapele de eliminare, provocare, stabilizare și ce este necesar să faci în fiecare etapă pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Testul NEUROSPOT – analiza neurotransmițătorilor și a hormonilor de stres

Anxietatea, depresia, epuizarea, sindromul burnout, tulburările de somn, dificultatea în pierderea în greutate, dureri de cap și migrene, constipația, diareea, dificultățile de învățare și memorare – sunt câteva dintre simptomele care indică un dezechilibru al neurotransmițătorilor și hormonilor de stres.

Testul NEUROSPOT măsoară nivelul la care se află neurotransmițătorii și hormonii de stres, pe baza unei probe de urină și a unei mostre de salivă.

Rezultatele testului sunt însoțite de recomandări post-testare pentru configurarea unui tratament personalizat în vederea restabilirii echilibrului neurotransmițătorilor și a hormonilor de stres, cu vitamine, minerale, probiotice, aminoacizi, etc.