Nutriție Clinică și Comunitară

Vegetarian food. pasta with pesto sauce

Consultație, evaluare corporală și diagnostic nutrițional

  • Identificarea și înlocuirea triggerilor din alimentație prin variante mai sănătoase
  • Dietoterapie – Elaborare dieta pentru următoarele afecțiuni:
  • Obezitate
  • Malnutriție
  • Diabet zaharat tip I și tip II
  • Boli ale tubului digestiv: reflux gastro-esofagian, boala Crohn, boala celiacă, steatoza hepatică, ciroza hepatică, sindrom de intestin permeabil
  • Managementul Intoleranțelor și alergiilor alimentare: la gluten, la lactoza, la histamină, altele de natură alimentară
  • Afecțiuni ale tiroidei
  • Rezistență la insulină
  • Refacerea microflorei intestinale
  • Insuficiența cronică renală
  • SIDA
  • Educația pentru diabet – consilierea diabetului zaharat de tip I si tip II
  • Consiliere nutriție vegetariană
  • Bilanț alimentar pentru grădinițe și alte instituții